tag:blogger.com,1999:blog-2559132090811428297.post8924091874674005836..comments2023-10-27T08:00:30.844+03:00Comments on viru viru košę...: Puikūs "brauniai"Sniegahttp://www.blogger.com/profile/15513144594313922357noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2559132090811428297.post-58470160660920179492011-05-07T22:18:52.226+03:002011-05-07T22:18:52.226+03:00O siaubas, kažkas sotį pametęs :D Šiaip recepte iš...O siaubas, kažkas sotį pametęs :D Šiaip recepte iš tiesų siūloma įdėti graikinių arba pekano (cho cho, net pagooglinau, kas tie per žvėrys :D http://www.sveikiproduktai.lt/content/pekano-riesutai-puselemis-ekologiski-125g-infinity-foods) riešutų - du trečdalius puodelio, įmaišyti prieš supilant į kepimo formą.Sniegahttps://www.blogger.com/profile/15513144594313922357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2559132090811428297.post-30034880006260795762011-04-22T21:57:55.789+03:002011-04-22T21:57:55.789+03:00Tikra tiesa, gatavus skanumynus reikia kuo greičia...Tikra tiesa, gatavus skanumynus reikia kuo greičiau suvartoti, o kepti reikia iš to, kas savaime nėra skanumynai :D Mano brolis dar sakė, reiktų ant viršaus šokoladinio glaisto ir riešutų :DRimahttp://www.geramama.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2559132090811428297.post-83216183732551216972011-04-22T10:42:27.809+03:002011-04-22T10:42:27.809+03:00Nežinau, kaip daromi tikrieji negriukai - čia paga...Nežinau, kaip daromi tikrieji negriukai - čia pagal amerikonišką receptą, tai užtat produktų kiekiai taip nesveikai nurodyti, kai kepsiu kitą kartą, pamatuosiu, kiek ko šaukštų dedama, nes dabar tai su svarstyklėm pasisvėriau... :) Man kaip tik tas susikaramelizavęs paviršius labai ir patiko - toks blizgantis, saldus. Dėl kepimo laiko ir storumo, net nežinau ką atsakyt. Maniškis buvo gal storumo per du pirštus, orkaitės laikrodį nustačiau pusvalandžiui, bet paskui dar liko joje pastovėt, kol atsiminiau, nes pas mane kaip visad - mergynas... <br />Štai, kuo dar man receptukas patiko: kad tikro "gatavo" šokolado nereik į jį dėt. Nu, gaila man jau gatavus skanumynus aukot dėl ruošiamų skanumynų :PSniegahttps://www.blogger.com/profile/15513144594313922357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2559132090811428297.post-8281474726621470122011-04-22T10:13:30.636+03:002011-04-22T10:13:30.636+03:00Rimos skanumyno paragavusi - puoliau ir aš vakar k...Rimos skanumyno paragavusi - puoliau ir aš vakar kepti, nes paskutiniu metu negaliu praeiti pro šokoladą. Pavyko, tik paviršius toks kietokas gavosi. Bet superinis - nenoriu su niekuo dalintis :) Kaip drakoniukas - mano mano mano :)))) Todėl gerai, kad mano vyresnėlis paragavęs atidavė gabaliuką man ir pasakė, kad fe būtų (jam nepatinka grynas šokoladas). Tai jau valgysiu :), o tiksliau vešiuos pas anytą Velykoms.<br />Tik kepdama pagalvojau - o čia receptukas ne toks pat kaip tarybiniais laikais buvo kažkoks negriukas ar negro pilvas? Neturiu senų užrašų, kad palyginčiau, bet ten lyg irgi kažkaip panačiai gaminama. Gal jūs žinote?Eglehttps://www.blogger.com/profile/01422947112902311872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2559132090811428297.post-61786500315487516322011-04-20T20:50:16.529+03:002011-04-20T20:50:16.529+03:00Ką tik paragavau iškepto - niam niam kaip skanu. I...Ką tik paragavau iškepto - niam niam kaip skanu. Ir jau pusiaukelėje buvo viskas pakankamai skanu, vos įdėjus kiaušinius, kam dar tie miltai ir kepimas :D Beje, kepti reikėjo ilgokai, apie 50 min., gal dėl to, kad aš pagailėjau tokį gerą daiktą paskleisti skardoje, tai gavosi storokas sluoksnis. Andrius sakė, kad uždraus namuose tokius dalykus kepti, nes jis negali valgyti :DRimahttp://www.geramama.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2559132090811428297.post-75248567482202119732011-04-20T07:41:27.424+03:002011-04-20T07:41:27.424+03:00Va, kaip tik todėl juos taip staigiai pasigaminau,...Va, kaip tik todėl juos taip staigiai pasigaminau, kad ingredientai irgi visi buvo namie :) Tik kakavos reik tokios "macnos", geros - mes kaip tik turim skardinę olandiškos. Tai kepsiu dabar braunius, kol nesunaudosiu :)Sniegahttps://www.blogger.com/profile/15513144594313922357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2559132090811428297.post-37394607355845684982011-04-19T22:09:44.695+03:002011-04-19T22:09:44.695+03:00Oi, ir kodėl receptą perskaičiau, kai jau laikas m...Oi, ir kodėl receptą perskaičiau, kai jau laikas miegoti.... Baigėsi kondensuotas pienas, tai nebegaliu pasidaryti karšto šokolado, o šiam skanėstui net ir visų sudėtinių dalių rasčiau.....Rimahttp://www.geramama.ltnoreply@blogger.com