2011-10-17

Neskatykite šio įrašo.

Rimtai. Neskaitykit. Va, pažiūrėkit į gražią nuotrauką... ir toliau neskaitykit, jei bent retarčiais taip, kaip ir aš susimąstot, ar labiau mylit, ar neapkenčiat interneto... :) Arba, jei mintyse kirba, kad per tą laiką, kurį praleidžiat žiūrinėdamos gražiausias rankdarbių idėjas ir bendraminčių kūrybą, pati puikiai sukurtumėt kažką TOKIO... Arba jei klajonės virtualiose platybėse vis vilioja nuo mažiau malonių užsiėmimų.
Nes noriu parašyt apie dar vieną, mano neseniai atrastą, internetinį laiko ėdiką. Taigi.


Pinterest, vadinasi jis. Kai bandau trumpai - drūtai paaiškinti, kas tai per daiktas, apibūdinu jį kaip "šaldytuvą internete" :D Ne, tai ne internetinė maisto prekių parduotuvė, o tokia kaip ir virtuali "siena", prie kurios galima "prilipdyti" visokiausias geras idėjas, randamas Internete. Mūsų namuose tokią funkciją atlieka šaldytuvas, ant kurio magnetukais pritvirtinu visokiausias visokybes... va taip :)


Na, virtualiam pasauly viskas yra tobuliau, nei realiam. Taip ir čia: savo "interesus", atvaizduotus paveikslėliais su nuorodomis, vedančiomis į puslapius, kuriuose jie buvo originaliai publikuoti, galima rūšiuoti, dėlioti skirtingose lentose; plotai - begaliniai :) , o svarbiausia - galite matyti, kas yra ant kitų žmonių "šaldytuvų", naršyti pagal raktažodžius, tempti idėjas nuo kitų pas save, spausti "patinka", jei kažkuo susižavite, sekti bendraminčius ar atskiras, jus dominančias jų "lentas"... Žodžiu, nueikit, ir pačios pažiūrėkit - užsiregistruoti paprasta, ir nieko nekainuoja.
Man jis patinka dar ir dėl to, kad visa tai vyksta ne mano kompiuterio, jau ir taip viskuo užgrūsto ir baisiai neorganizuoto, "smegenyse", ir kad dabar (GAL BŪT) taip lengvai nebepamesiu TOS nuorodos į veltinio pamokėlę, arba ANOS gražios suknelės iškarpų, ir nereiks galvot, KOOKIAM ten bloge ta moteriškė pasakojo švento Martyno legendą. Beje, dešinėj pusėj matot Pinterest'o ženkliuką.
Belieka pakviest - follow me on Pinterest :) Būtų labai įdomu apžiūrėt ir jūsų "šaldytuvus" ;)

3 komentarai:

  1. cha cha cha, aš kaip tik pati prieš keletą dienų "užsikabinau" ant šios svetainės :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pirmas įrašas, kurį perskaičiau pas tave liepia man jo neskaityti :) Gera čia pas tave užsukti, naršiau naršiau, kaip be galvos lėkiau iš vieno puslapio į kitą :) Labai atsigaivinau. AČIŪ! Ir turiu vieną prašymą, gal galiu maldą apie tapimą geresne mama pasikabinti pas save namučiuose po smilga, kad reikalui esnat greitai galėčiau joje paskęsti..pailsėti.. (žinoma su tavo nuorda)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Boruže, tai AIŠKU, kad galima :)
    Ir ačiū už malonius žodžius mano... košei :)

    AtsakytiPanaikinti